Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2015 faaliyet programında yer alan Salon Federasyon Kupası Okçuluk yarışması 03-06 Aralık 2015 tarihleri arasında Samsun Tekkeköy TÜYAP fuar alanında gerçekleştirilecek.

Türkiye genelinden katılımın yoğun olduğu yarışlara Karaman Gençlik Spor Kulübü okçuluk takımı, antrenör Recep Batman eşliğinde 9 sporcu ile ter dökecek. Yarışmaların Klasik ve Makaralı Yay kategorilerinde yapılacağını belirten Batman;” Karaman Gençlik Spor Kulübü okçuluk takımı olarak, daha önceki turnuvalarda birçok başarılı sonuç elde ettik. Karaman’da sporcularımız okçuluk branşında örnek teşkil etmektedir. Samsun’da ki yarışmalarda başarılı sonuçlar alarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.  

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü okçuluk takımının başarılı bir antrenman dönemi geçirdiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise;” Okçularımız katıldıkları müsabakalarda ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadelelerine devam ediyor. Karaman’da okçuluk branşı bünyesine kattığı yeni sporcularla hızlı bir şekilde büyümeye ve yetenekli sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Samsun’da gerçekleştirilecek yarışlarda da sporcularımızın en iyi dereceler alarak ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır” şeklinde konuştu.