Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına devam eden Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takımı ve Performans Spor Kulübü bisiklet takımı sporcuları 2015 sezonuna Alanya ilinde yapılacak olan sezon açılışı yarışmaları ile start veriyor. 28 Ocak ve 01 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak olan yarışmalarla sezona başlayacak olan sporcularımız her zaman olduğu gibi daha büyük başarılara imza atabilmek ve Karaman’ı en iyi şekilde temsil edebilmek için mücadele verecek.

‘’HEDEF 2016 OLİMPİYATLARI’’

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bisiklet antrenörü Barış Ünlü’nün çalıştırdığı bisiklet takımı yeni sezona büyük bayanlar, genç bayanlar, yıldız bayanlar, büyük erkekler, yıldız erkekler ve 30 yaş üstü büyük erkekler olmak üzere toplam 6 kategoride 45 sporcu ile mücadele edecek. Çalışmalarına her koşulda ara vermeden devam eden sporcular, 2016 yılının Olimpiyat yılı olması nedeniyle bu olimpiyatlar da yer almak ve puan toplamak amacıyla uluslararası yarışmalarda boy gösterecek.

‘’HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR’’

Zorlu bir maratonun içerisinde yer aldıklarının farkında olan bisiklet sporcuları büyük erkekler kategorisinde dört sporcu, bayanlar kategorisinde ise üç sporcu ile milli takım kamplarında hazırlıklarına devam ediyorlar

‘’SPORCULARA GÜVENİMİZ TAM’’

İlerleyen zamanlarda Milli Takımlara verilen sporcu sayılarında artış olacağını belirten Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, ‘’ Bisiklet takımımız bu yıl farklı olarak dağ bisikletinde de yarışmalara katılacak ve dağ bisikleti yarışlarında uluslararası puanları toplayarak olimpiyatlara katılma mücadelesi vereceklerdir. 2015 yılı Türkiye Bisiklet Şampiyonasının Karaman’da yapılacak olması bizim için ayrı bir önem taşımaktadır.

Karaman’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda takımlarımız şampiyonluk mücadelesi verecek olup, ferdi alanda da sporcularımızın dereceye girerek Karaman’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum’’ şeklinde konuştu.