Karamanlı sporcu yine bir ilki başardı. 2019 Yılında kısıtlı imkanlarla yarıştığı Motosiklet Drag Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olan Koray Kehya, bu kez de 11 Temmuz' da Uşak' ta düzenlenen Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın ilk yarışında 1. oldu ve podyumun zirvesine yerleşti.

Sponsor bulamadığı için kısıtlı imkanlarla, kiralık bir motorla ve antrenmansız olarak sezonun ilk yarışına çıkmak zorunda kalan Koray Kehya, birincilik kupasını alarak Karaman’a yeni bir başarı daha kazandırdı.

Takım Direktörü Mustafa Kehya yarış sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kehya yaptığı açıklamasında: “Güzel şehrimizde zor şartlar altında kendini yetiştirebilmiş, zirveye ulaşmayı kendine şiar edinmiş çok başarılı bir sporcumuz var ancak, maalesef, belki de ilimiz ve ülkemizin adının uluslararası camiada da anılmasına vesile olacak enerji ve inanca sahip olan bu sporcumuz gereken desteği hiç bir zaman bulamadı. Üzülerek söylüyorum ki kendisine verilen sözler hiçbir zaman tutulmadı, tutulamadı. Biz arkadaşları olarak kısıtlı da olsa tüm imkanlarımızı seferber ederek her zaman yanında olduk ve olacağız. Katıldığı her yarışta Karaman'ımızı başarıyla, gururla temsil edip birincilik kürsüsünden şehrimizin adını duyurmaya devam eden Karamanlı Türkiye Şampiyonu Koray Kehya, eminim ki maddi ve manevi anlamda biraz desteklense çok daha iyi yerlere gelecektir. Şehrimize ve spora her daim umut ışığı olan değerli büyüklerimizden destek bekliyoruz " ifadelerini kullandı.