Temsilcimiz Koray Kehya uzun süredir aradığı desteği Ünpa Grup ve Rainbow7 enerji içeceği ile buldu. Rainbow7 sponsorluğunda çıktığı yarışta kendi pist rekorunu kırarak şampiyona liderliğine yükseldi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Uşak Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Türkiye Süpermoto Şampiyonasının üçüncü ayağı, Uşak Süpermoto Pistinde düzenlendi.

Turnuvaya ülkenin dört bir yanından yarışçılar katıldı. 2 gün süren turnuvanın ilk gününde yarışmacılar serbest antrenmanlardan sonra sıralama yarışlarına katıldı. Turnuvanın ikinci gününde ise yarışçıların antrenman sürüşlerinin ardından yarışlar düzenlendi. 34 sporcunun katıldığı turnuvada Süpermoto Open, Süpermoto S3, Senior, Gençler 85cc, 65cc ve 50cc yarışlarında dereceye giren yarışçılara kupaları takdim edildi.

Yarışlardan sonra açıklamada bulunan Kehya:  “Çok iyi bir yarış haftası geçirdik. Bugüne kadar sadece arkadaşlarımın desteğiyle yarışlara katılabildim ve çok zor şartlarda yarıştım. Ancak bu yarış çok farklıydı. Hiç bir eksiğimiz yoktu ve sadece yarışa odaklanabildik. Bu desteği bana sağlayan başta Mehmet Ünal Bey'e, Ünpa Grup ve Rainbow7 Energy'e teşekkür ederim. Son yarışı da kürsüde tamamlayarak 2. Türkiye Şampiyonluğumu kazanmak istiyorum. Destekleyen, emeği geçen herkese teşekkür ederi” dedi.