Trakya Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya büyük kadınlar kategorisinde katılan Karamanlı milli sporcu Melda Küçüker, 67 kiloda bronz madalya kazanarak balkan üçüncüsü oldu.

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü tekvando antrenörü İbrahim Kafalı, Melda’nın başarısından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “ Balkan Tekvando Birliğince (BTU) Türkiye Tekvando Federasyonu iş birliğiyle 10-12 Kasım tarihlerinde düzenlenen 19. Balkan Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye'nin yanı sıra Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, Kosova, Romanya ve Sırbistan'dan 600'e yakın sporcu mücadele etti. İlimizden de milli formayı başarılı sporcumuz Melda Küçüker giyerek 67 kiloda ülkemizi temsil etti. Rakipleri karşısında üstün bir performans sergileyen Küçüker, bronz madalyanın sahibi olarak bizleri bir kez daha gururlandırdı. İnşallah sporcumuz ileride ilimiz ve ülkemiz adına daha büyük başarılara imza atacaktır” diye konuştu.

Kısacık: “Melda Küçüker’i yürekten tebrik ediyorum”

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, milli forma ile Balkan Şampiyonası’nda üçüncülük elde eden Melda Küçüker’i tebrik etti. Küçüker’in yetenekli ve başarılı bir sporcu olduğuna dikkat çeken Kısacık, “Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sporcumuz milli takım formasıyla ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. Bir kez daha başarılı sporcumuzu yürekten tebrik ediyorum” dedi.