17-20 Ağustos 2015 tarihleri arasında tarihleri arasında Türkiye'nin dört bir yanından 103 sporcunun katıldığı, "8-10 yaş Haftasonu Tenis Turnuvası” Mersin’in Tarsus ilçesinde düzenlendi.
Karaman Gençlik ve Spor Kulübünden 8 tenisçinin de yer aldığı turnuva büyük heyecana sahne olurken, bir yandan tatlı bir rekabet yaşayan minik tenisçiler, bir yandan da 3 gün süren keyifli bir deneyim yaşadılar.
Tarsus’ta gerçekleştirilen turnuvaya tenis antrenörü Adem Alpsoy nezaretinde katılan minik tenisçiler, zorlu geçen turnuva sonunda küçük kızlar kategorisinde Ümmühan Nisa Atçeken 9 yaş A grubu üçüncüsü, Hatice Soylu 9 yaş B grubu üçüncüsü ve Nisanur Taş 9 yaş C grubu üçüncüsüoldu. Küçük erkekler kategorisinde ise Erol Öztüren 9 yaş B grubu üçüncüsü, Musa Çeliktaş 9 yaş A grubu üçüncüsü olarak madalya almaya hak kazanan sporcular oldu.
Gerçekleştirilen turnuvada Karamanlı tenisçilerin gelecek vadettiğini belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, " Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman genç sporcularımıza destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Gerçekleştirilen 8-10 yaş Haftasonu Tenis Turnuvasında dereceye giren sporcularımızı tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.