Almanya’nın Bremen kentinde yapılacak Dünya Büyükler Karate Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Büyük Erkekler Milli Takımı, kamp çalışmalarını Düzce’de bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri’nde devam ediyor.

Günde çift antrenman ile Almanya’daki şampiyona hazırlanan Erkek Milli sporcuları, Düzce protokolünün ziyareti ile moral buldu.

Düzce Valisi Ali İhsan Su, beraberinde, Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak ile birlikte, Milli Takım kampını ziyaret etti. Vali Ali İhsan Su ve beraberindeki heyeti, Türkiye Karate Federasyonu Başkanımız Esat Delihasan ile Yönetim Kurulu üyesi Hatun Albayrak, Büyük Erkekler Milli Takım Teknik Direktörü Murat Delihasan, Düzce Karate İl Temsilcisi Muhammed Albayrak ve Milli Takımlar Genel Menajeri Hikmet Şaha’nın karşıladı.

Akşam yemeğini Milli sporcularımız ile birlikte yiyen Vali Ali İhsan Su, Milli Takıma Düzce’de ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtirken, şehrin tarihi ve doğal güzellikleri ile ilgili bilgi verdi.

Vali Ali İhsan Su, özellikle Samandere ve Güzeldere Şelaleleri’nin kampa yakın olduğunu ve Milli sporcuların kesinlikle görmesini gerektiğini vurguladı.

Keyifli bir ortamda gerçekleşen ziyaretin sonunda Vali Ali İhsan Su ve beraberindeki heyet ile Milli sporcularımız hatıra fotoğrafı çektirdi.