Kardemir Karabükspor Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında yarın akşam sahasında konuk edeceği Galatasaray karşısında 3 puan alıp moral bulmak istiyor.

Ligin ilk 8 haftasında 2 galibiyet ve bir beraberlik ile 5 mağlubiyet alarak 7 puanla ligin 15. sırasında yer alan Kardemir Karabükspor, 16 puanla ligin ikinci sırasında yer alan Galatasaray karşısına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak.

“MORAL BOZUKLUĞUNU GİDERMEK İSTİYORUZ”

Kırmızı-mavili ekibin idari menajeri Tarık Yurttaş, ligde yaşadıklarını olumsuzlara rağmen moral motivasyon olarak Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Yurttaş, “Sakatlıklar şansızlık olarak uzun süredir peşimizde. Sakatlıktan dönen Tanju ve Onur Ayık var. Viola 12 Kasım’da, Sow ise 9 Kasım’da takıma dönüyor. Ahmet İlhan Özek’in İstanbul’da tedavisi sürüyor. Erkan Kaş ise burada takımdan ayrı çalışıyor. Son Konya maçında Emre Özkan’ın bileğinde hafif bir yırtık var. Traore ise kart cezalı olduğundan Galatasaray maçında yer almayacak. Sahaya çıkacak olan futbolcularımızla Galatasaray karşısında en iyi şekilde mücadele ederek ligdeki kötü gidişatımızı ve moral bozukluğunu gidermek istiyoruz” dedi.

15. RANDEVU

İki ekip yarınki karşılaşma ile birlikte ligde 15. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 14 karşılaşmada 7 kez sarı-kırmızılı ekip sahadan 3 puan ile ayrılırken, 2 karşılaşmadan da Kardemir Karabüskpor galibiyete uzanan taraf oldu. 5 karşılaşma da ise taraflar sahadan birer puanla ayrıldı. Galatasaray’ın toplam 22 golüne, Kardemir Karabükspor 10 golle cevap verebildi. Galatasaray ile Kardemir Karabükspor arasında Karabük’te yapılan 6 lig maçında Galatasaray 2 kez galibiyet sevinci yaşarken, ev sahibi ekip ise 1 galibiyet elde etti. 3 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

MUHTEMEL 11

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda yarın akşam saat 18.00’de başlayacak olan ve hakem Barış Şimşek’in yöneteceği karşılaşmada Kardemir Karabükspor’un, Galatasaray karşısına muhtemel şu 11 ile sahaya çıkması bekleniyor:

"Waterman, Murat, Yiğit, Mabiala, Onur Ayık, Hakan Özmert,Erdem, Musa Çağıran, Emre Güngör, Kumbela ve Akpala"