Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hasan Doğan Tesisleri’nde, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki antrenmanda Gençlerbirliği karşısında forma giyen futbolcular salonda kuvvet çalışması yaparken, diğer futbolcular pas, orta ve şut çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Samba Sow, Ahmet İlhan Özek ve kaleci Aykut Özer katılmadı. Erdem, Erkan, İbrahim ve Emre Özkan ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

CÜNEYT ÇAKIR’A ’GEÇMİŞ OLSUN’ MESAJI

Öte yandan dün Ankara’da oynanan Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlanarak maçı bırakmak zorunda kalan hakem Cüneyt Çakır için kulübün internet sitesinden ’geçmiş olsun’ mesajı yayınlandı. Mesajda, “Dün oynadığımız Gençlerbirliği karşılaşmasını yöneten ve rahatsızlanarak karşılaşmanın ikinci yarısına çıkmayan Cüneyt Çakır’ın akciğerinde hava birikimi tespit edilerek operasyon geçirdiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Cüneyt Çakır’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ederiz” denildi.