Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, Galatasaray’a karşı mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirterek, bu dönemi en az hasarla atlayıp üst sıraları zorlayacaklarını söyledi.

Başkan Yolbulan, 2-1 mağlup oldukları Galatasaray’a karşı zaman zaman oyun üstünlüğünü ele geçirdiklerini söyleyerek, “Kısıtlı bir kadromuz var. Bizim için kritik oyuncular maalesef sakat. Ahmet İlhan Özek, Erkan Kaş, Samba Sow’un olmayışı bizim gerek ideal 11 ile sahaya çıkmamıza, gerekse hocamızın kafasındaki taktikleri uygulamasına engel oluyor. Bu dönemi en az hasarla atlatarak milli maç arasını değerlendirip en azından 1-2 sakat oyuncunun dönmesiyle beraber Gençlerbirliği maçından sonra puanlar ve galibiyetler serisine ihtiyacımız var. Kardemir Karabükspor bu sıranın takımı değil. Bu sene lig enteresan. Oyun kalitesi anlamında bütün kulüpler sıkıntı yaşıyorlar. Herkes, her takımı, her yerde yenebilecek durumda. Biz geçen sene de lige kötü başlamıştık. 10. haftada 10 puanımız falan vardı. Buradan çıkacağız. İlk yarının bitmesine daha 9 maç var. Bu 9 maçtan maksimum puanı alıp devre arasında da birkaç takviyeyle tekrar üst sıraları zorlayacak bir ekip haline geleceğiz. Az puanda olduğumuz zaman bu bir stres oluşturuyor. Bunu aşmamız lazım, aşacağız. Karabükspor en kısa sürede bu sıkıntılı durumdan çıkacaktır" dedi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise Galatasaray maçının kendileri için talihsiz bir maç olduğunu ifade ederek, “Bu sene antrenörlük hayatım zorlu geçiyor. Çok sorunlarla baş etmeye çalışıyorum. Takımın hücum gücü biraz azalmış gözüküyor ama buradan çıkacağız. Sakat oyuncuların bir kısmı milli maç arası dönmüş olacak. İlk yarının bitimine kadar maksimum puanları toplayarak istediğimiz hedeflere ulaşacağız” diye konuştu.