Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında evinde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. İstasyon çalışmaları ile devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı. Antrenmana sakatlıkları devam eden Ahmet İlhan, Emre Özkan, Viola, Samba Sow katılmazken; Erkan ve İbrahim takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Teknik direktör Tolunay Kafkas, Torku Konyaspor maçında pozisyon vermedikleri belli dönemler oyun üstünlüğünü ele aldıkları halde kaybettiklerini belirterek, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçına odaklandıklarını söyledi.

"BİZE BU SENE HATALAR ÇOK OLMAYA BAŞLADI"

Kafkas, hakem hatalarından dert yanarak, "Sadece büyük takımlar bazı şeyleri dile getiriyor. Aslında bizlere de çok şey oluyor. Biz Türk futbolunun ilerlemesi ve gelişmesi için bir şeyler söylemiyoruz. Her takımın başına çok şeyler geliyor, bizim daha çok şey geliyor. Yenilen gol gibi çok şeyler var. Biz hala bir şey söylemiyoruz. Bize bu sene hatalar çok olmaya başladı" dedi.

"ZORLUKLARDAN GEÇİYORUZ"

Galatasaray maçı öncesi birlik olmak gerektiğini dile getiren bir gazetecinin taraftarlara takımla ilgili bir şeyler söylemesini istediği Kafkas, şunları söyledi:

"Zorluklardan geçiyoruz. Bu zorlular da çok sakat olan oyuncularımızdan kaynaklanıyor. İstediğimiz 11’i sahaya çıkarma konusunda sıkıntılar çektik. Son olarak Emre Özkan’ın ayağında yırtık oluştu. Ben daha önce de söyledim. Bunun bedelini ödeyecek adam benim. Bunda bir sıkıntı yok" diyerek gazeteciye, "Sen rahat ol bu konuda. Ben senin ne yapmaya çalıştığını biliyorum da, sen rahat ol. Sıkıntı yok bütün sorumluluk bana ait. Zaten ben öyle bir şeyi alabilecek bir çapta adam değilim. 1,5 senedir beni tanıyorsun. Rahat ol. Ben bir şeyden şikayet edecek adam da değilim. Başka soracağın var mı? Ben çok açık bir adamım" dedikten sonra takımın yanına gitti.