İSTANBUL (AA) - Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de yarın Sivasspor'u yenerek, 2014 yılını galibiyetle tamamlamak istiyor.

Ligde geçen hafta son sırada yer alan Balıkesirspor'a 5-3 kaybeden lacivert-beyazlılar, sahasında ağırlayacağı Sivasspor maçına 3 puan parolasıyla çıkacak.

Bu sezon 14 haftada beşer galibiyet ve mağlubiyetle, 4 beraberlik alan Kasımpaşa'nın 19 puanı bulunuyor. Sahasında bu sezon oynadığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak iyi bir performans ortaya koyan lacivert-beyazlılar, evindeki son 11 maçı da kaybetmedi.

Zorlu maç öncesi lacivert-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok, Sanharib Malki, Erhan Kartal ve devreyi kapatan Adem Büyük yer almayacak. Sakatlığı devam eden Tabare Viudez'in durumu ise maç saati belli olacak. Kasımpaşa'da geçen hafta kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Ryan Babel ve Andre Castro ise teknik direktör Shota Arveladze'nin görev vermesi durumunda Sivasspor karşısında takımlarındaki yerlerini alabilecek.

Sezona istediği gibi başlangıç yapamayan ve geçen hafta teknik direktör Roberto Carlos'la yollarını ayırıp takımın başına Sergen Yalçın'ı getiren Sivasspor ise İstanbul'dan 3 puanla dönerek çıkışa geçmek istiyor. Kırmızı-beyazlılar, Sergen Yalçın yönetiminde ilk resmi maçında hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 mağlup etti.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.