Spor Toto Süper Lig’in başarılı kulüplerinden Kasımpaşaspor’un futbolcuları 7 çocuk babası Savaş Devecioğlu’nun feryadına sessiz kalmadı. İzmir’de astım hastası olduğu için çocuklarına bakamayan talihsiz adamın yaşam mücadelesine kayıtsız kalmayan futbolcular, aileye maddi olarak destek sağladı.

Ailenin mağduriyeti karşısında duygulanan Kasımpaşaspor’un duyarlı futbolcuları, baba Savaş Devecioğlu’nun derdine derman olmaya çalıştı. Futbolculardan gelen yardım ile çocuklarının yüzünün güldüğünü belirten acılı baba, “Allah her birinden razı olsun. Hepsi de sözlerinin eriymiş. Hala bu dünyada böyle duyarlı insanlar var. Cenab-ı Allah bana bir onlara bin versin. Çocuklarımın yüzündeki gülümsemenin sebebi oldular. Ben daha ne diyeyim. Hepsine teşekkür ederim” dedi.

Yedi çocuk sahibi Savaş Devecioğlu, iki yıl önce astım hastası olunca hayatı değişti. Önceleri kıt kanaat çocuklarının geçimini sağlayan ancak rahatsızlığından sonra kimsenin iş vermemesiyle perişan olan 35 yaşındaki Savaş Devecioğlu, psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Çocuklarının boğazına iki kez bıçak dayayarak öldürmeye kalkan, bir evladını su kovasında boğmaya teşebbüs eden Savaş Devecioğlu, yaşadıkları herkesi hüzne boğdu. Talihsiz ailenin dramının basına yansımasının ardından, hayırseverler acılı baba Savaş Devecioğlu’nun yardım çağrısına Kasımpaşalı futbolcular kulak vererek kamuoyuna örnek oldular.