Türkiye Kaykay Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenecek Kaykay Sokak Disiplini Türkiye Şampiyonası 2. Etap yarışmaları 2-4 Eylül 2022 tarihleri arasında Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu Kaykay Pisti’nde yapılacak.

Açık yaş kategorisinde kadın ve erkek sporcuların mücadele edeceği 2. Etap yarışmalarında kayıtlar ise Türkiye Kaykay Federasyonu resmi internet sitesi kaykay.gov.tr adresi üzerinde yapılacak olup, başvurular 31 Ağustos Çarşamba günü saat 23.59’da sona erecek.

Karaman’da ilk kez düzenlenecek Kaykay Sokak Disiplini Türkiye Şampiyonası 2. Etap yarışmalarına en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Yıl içerisinde yatırım programı kapsamında ilimize kazandırdığımız kaykay pistimizde yapılacak Kaykay Sokak Disiplini Türkiye Şampiyonası 2. Etap yarışmaları için hazırlıklarımız devam ediyor. Karaman’da da kaykay branşında güzel gelişmeler oluyor. Birçok gencimiz kaykay sporu ile tanışarak antrenörlerimiz eşliğinde çalışmalarına devam ediyor. Kaykay milli takımımızın ilimizdeki hazırlık kampı bu branşın tanıtımı açısından da bizlere çok katkı sağladı. İnşallah altyapıdan yetişen çocuklarımız ilerleyen dönemlerde bu branşta da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir.”