Kazımkarabekir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesinin birinciliği ile sona erdi. İkincilik Belediye İdari işler, üçüncülük ise belediye sporun oldu.

Yoğun ilginin olduğu turnuva 12 takımın katılımı ve 18 ayrı sponsorun katkıları ile gerçekleşti. Heyecanlı maçların yapıldığı turnuvada vatandaşların ilgisi ve coşkusu görülmeye değerdi.

Kaymakam Ramazan Polat konuşmasında; “Turnuvanın asıl amacı olan dostluk, kardeşlik ve dayanışmayı her maçta olduğu gibi final maçında da görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Dostluk, Arkadaşlık ve centilmenlik rüzğarları düzenlenen bu turnuvada esmiştir. Arkadaşlık ve dostluk ilişkileri doruk noktaya çıkmıştır. Kazımkarabekir halkının en önemli özelliğinin en önemli halkası "Birlik ve Beraberlik" duygularının olmasıdır. Turnuvaya katılan, bütün takımları ve bütün oyuncuları tebrik ediyorum, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın gerçek galibi ve şampiyonu Kazımkarabekir birlik ve berabirlik ruhu olmuştur" ifadelerini kullandı.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara hediyeleri ilçe Kaymakamı Ramazan Polat, Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı ve ilçe protokolü tarafından verildi.