Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Kayseri Erciyesspor kendi sahasında Balıkesirspor’u 4-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik adamları karşılaşmayı değerlendirdi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Özkeş, bu galibiyetin ardından seri yakalamak istediklerini belirterek, "İlk 11’de oynayan 4 arkadaşlarımız sakatlıklarından dolayı görev alamadılar. Hepsi orta sahada oynuyordu. Ama yaptığımız çalışmalarda maçın zor geçeceğini biliyorduk. Stresli günler yaşıyorduk. Maç kazanamıyorduk. Bu maça ayrı bir çalışma yaptık. Antrenmanlarda oyuncular çok istekli çalıştı. 2-0’dan sonra geriye yaslanarak oynadık. Uzun zamandan beri gelmeyen galibiyetin stresi ile böyle oynadık. Takımın birlikte. Tek vücut gibi düşünmesi bizi memnun etti. İleriki haftalarda bu galibiyetin bir seri olarak devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

BALIKESİRSPOR CEPHESİ

Balıkesirspor Teknik Direktörü Muhammet Yılmaz ise, erken gol yeme alışkanlıklarını bitirmek istediklerini ifade ederek, "Kazanmak için gelmiştik. Amacımız buydu. Hesaplarımızı bunun üzerine yapmıştık. Yediğimiz iki erken gol bizi oyundan düşürdü. Sene başından beri erken gol yeme alışkanlığımız var. Bunları çalışıyoruz ve bunu çözeceğiz. Bizim golü bulmamız ve ikinci golü bulmamız lazım. Sakatlıklar olunca bunları değerlendiremedik. Bizim adımıza kötü bir gece oldu. Erciyesspor’u tebrik ediyorum. Balıkesirspor adına özür diliyorum" dedi.