KAYSERİ (AA) - Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, ligin 27. haftasındaki Eskişehirspor maçında taraftarlardan tribünleri doldurmalarını istedi.

Havur, yaptığı yazılı açıklamada, 19 Nisan Pazar günü oynanacak Suat Altın İnşaat  Kayseri Erciyesspor-Eskişehirspor maçının kendileri açısından bu sezonun en önemli karşılaşması olacağını belirtti. 

Puan cetvelindeki yerleri itibarıyla iki takım için ligde kalma mücadelesi verileceğinin açıkça görüldüğünü ifade eden açıklamada Havur, şu ifadelere yer verdi:

"Bugün, Erciyesspor taraftarları için eleştiri veya sorgulama günü değil, hiç bir mazeret üretmeden takımımızı destekleme günüdür. İçinde bulunduğumuz bu durumdan kurtulmanın ilk başlangıcı Eskişehirspor maçı olacaktır. Bu maçta alınacak bir galibiyet umutlarımızı yeniden tazeleyecek ve bize ligde kalma yolunda güç verecektir. Bu takım bunu başaracak güçte olup, şu anda siz değerli taraftarlarımızın desteğine ihtiyacı vardır. Pazar günü tüm taraftarlarımızı stada bekliyoruz."

Açıklamada ayrıca, takıma verilecek taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Havur, "Eğer bu zamana kadar vermediğimiz destek için pişmanlık duymak istemiyorsak, bunun için son bir fırsatımız daha var. Eğer içimizde biraz Erciyesspor sevgisi varsa ve bunu bir gün göstermek istiyorsak o gün, bugün olmalıdır. Maç sonuna kadar sabırla destek verip, sahadan galip ayrılacağımıza inanarak, yalnız kalan yönetime de destek olacağımızı unutmayalım" değerlendirmesinde bulundu.