KAYSERİ (AA) - Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Medicana Sivasspor karşısında alınan 1 puanın önemli olduğunu söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri ve Sivas'ın birbirine komşu iki dost şehir olduğunu,  maçın centilmence tamamlanması dolayısıyla mutlu olduklarını ifade etti.

Takım olarak son haftalarda iyi bir ivme yakaladıklarına dikkati çeken Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:

"Sivas'a galibiyet hedefiyle gitmiştik. Karşılaşmanın büyük bölümünde rakibimizden üstün oynadık. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirsek galip gelebilirdik ama olmadı. Sonuçta ligimizde deplasmanlardan alınan 1 puan değerlidir. Bu beraberlikle ilk yarının bitmesine 1 hafta kala puanımız 18 oldu. Alt sıralardaki takımlarla puan farkını açmamız da önemli. Bu açıdan deplasmanda alınan puanı önemsiyoruz."

Ortaköylüoğlu, kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür ederek, "Gerek Kayseri'den gelen gerekse Sivas'ta yaşayan taraftarlarımız soğuk havaya rağmen takımını maç boyunca çok güzel destekledi. Onların takımın yanında yer alması bizi çok mutlu etti. İnşallah onların desteğiyle ilerleyen haftalarda daha iyi noktalara geleceğiz" diye konuştu.