Kayserispor, ligin 9. haftasında sahasında ağırlayacağı Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışma ile devam eden antrenman, kısa alanda pas çalışması ile sürdü.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, 1-0 yenildikleri Karabükspor maçını değerlendirdi. Sumudica, “Karabükspor maçında kaybetmeyi hak etmedik. Bazen Allah size yardım etmiyor, bazen de ediyor. Çok iyi oynadığımıza inanıyorum. Üstlerinde baskı da kurduk. Yakaladığımız en az 5-6 tane fırsatımız vardı. Bir kere geldiler ve golü attılar. Karabük’e karşı bütün maçı kontrol ettik. İkinci sarı kartı yesinler diye zorladık. Maç boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bir pozisyon hatası golü yememize neden oldu” ifadelerini kullandı.

Takımla çok mutlu olduklarını kaydeden Sumudica, Kayserispor’un ligi ilk 8’in içerisinde bitireceğine inandığını belirtti. Ligde en iyi defans yapan 2 takımdan biri olduklarını kaydeden Marius Sumudica, “Takımımla çok mutluyum. Birinci ligde en iyi defans yapan 2 takımdan biriyiz. Sadece Galatasaray bizden daha az gol yedi. Tahminimce o var. Geçen sene 60 gol yiyen bir takımın başındayım. Şu ana kadar sadece 9 gol yedik. Ben futbolcularıma inanıyorum. Çünkü benim takımım futbol oynuyor. Karabük’e karşı sadece bir şans oldu. İyi organize oluyoruz. Adım gibi eminim, bu takım ilk 8’in içine gireceğine inanıyorum” diye konuştu.