KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un basın sözcüsü Ahmet Yıldız, önceliklerinin Süper Lig olduğunu bu nedenle Ziraat Türkiye Kupası maçlarını ikinci planda tuttuklarını söyledi.

Yıldız, Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takım olarak son dönemde her kesimin takdirini toplayan bir oyun sergilediklerini belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe günü karşılaşacakları İnegölspor'u yenerek ligdeki Galatasaray maçına moralli çıkmayı amaçladıklarını ifade eden Yıldız, "Bizim için lig önemli, kupa ikinci planda ancak kupada da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Ligde oynamayan, maç eksiği olan futbolcular kupada şans buluyor. Kim oynarsa oynasın İnegölspor karşısında iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Görev alacak arkadaşlar inşallah bizi mahcup etmeyeceklerdir. Umarım güzel bir galibiyete imza atarız" diye konuştu.

 Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Kadir Has Tesislerinde yapılan antrenman, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı. İdman, yarı alanda top çalışmasıyla devam etti.