KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahalarında karşılaşacakları Trabzonspor'u yenerek, ligde üst üste ikinci galibiyeti almak istediklerini söyledi. 

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk üç haftasında 1 galibiyet, 2 beraberlik elde ettiklerini hatırlattı.

İyi gidişatlarını Trabzonspor'u yenerek sürdürmeyi arzu ettiklerini vurgulayan Ortaköylüoğlu, şöyle konuştu:

"Trabzonspor karşılaşması, bu sezon sahamızda taraftarımızla buluşacağımız ilk maç olacak. Çok önemli ve güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Önceliğimiz maçın dostça oynanmasıdır. Transfer döneminin sonlarında kadromuza önemli oyuncuları kattık. Lige verilen milli maç arasında yeni transferlerin takımla kaynaşması sağlandı. Bu bakımdan arayı iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Trabzonspor'u mağlup ederek, üst üste ikinci maçımızdan da galip ayrılmak istiyoruz."

Taraftarlardan takımın yanında olmalarını isteyen Ortaköylüoğlu, "Bu noktada taraftarımızın desteği de çok önemli. Beklentimiz taraftarımızın da tribünleri doldurup, takımın yanında olmasıdır. İnşallah, karşılaşmadan iyi bir mücadeleyle galip ayrılan taraf oluruz" ifadelerini kullandı. 

Kayserispor-Trabzonspor maçı, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yarın saat 21.00'de başlayacak.