KAYSERİ (AA)  - Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, sarı-kırmızılı ekibin Spor Toto Süper Ligin ilk yarısında ortaya koyduğu performanstan memnun olduklarını söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını 19 puanla ve averajla 13. sırada tamamladıklarını hatırlattı.

Spor Toto Süper Lig'e bir yıl aranın ardından döndüklerini ve geride kalan 17 haftada iyi işlere imza attıklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:

"Bu sene Kayserispor yeni bir yapılanmaya girdi. Ligin başlamasına çok az bir süre kala takımımızı oluşturabildik. Ligin başlarında yeni kurulan bir takım olmanın verdiği sancıları yaşadık. Her geçen hafta  takımımızın performansında bir artış oldu. Özelikle son haftalarda hem oyun olarak hem mücadele olarak hem de alınan skorlar bakımından iyi bir Kayserispor izlettirdiğimizi düşünüyorum. Bu seneki hedefimiz ligin alt sıralarından uzaklaşarak rahat bir sezon geçirebilmek. İçinde bulunduğumuz şartlar doğrultusunda takımımızın ligin ilk yarısında gösterdiği performanstan memnunuz. Bu bakımdan teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyoruz. "

Devre arasını iyi şekilde değerlendirmeyi hedeflediklerini ifade eden Ortaköylüoğlu, "Ancak tabi ki bulunduğumuz noktalardan daha yukarılara çıkmamız ve daha rahat bir sezon geçirmemiz gerekiyor. İnşallah, ligin ikinci yarısında da bu doğrultuda çalışmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.