KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig'i şampiyon olarak bitirmeyi garantileyen Kayserispor kupasını aldı.

Ligin 32. haftasında Elazığspor'u deplasmanda 3-0 yenerek, bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyen sarı-kırmızılı takım kupasına kavuştu.

33. haftada sahasında Karşıyaka'yı 2-1 yenen Kayseri temsilcisinde, maçın bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Maçın ardından taraftarın tezahüratları arasında futbolcu Cem Can, büyük bir Kayserispor bayrağının sahanın ortasına dikti. Daha sonra diğer futbolcular da Cem Can'ın yanına gelerek bayrakla fotoğraf çektirdi.

Şeref tribünün altında düzenlenen törende ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören tarafından takım kaptanı Abdullah Durak'a şampiyonluk kupası verildi. Futbolcular, genel menajer Süleyman Hurma, teknik direktör Cüneyt Dumlupınar hep birlikte kupayı havaya kaldırdı. Sarı-kırmızılı ekibe kupasının verildiği sırada stat dışında da havai fişek gösterisi yapıldı.

Kupayı alıp sahaya inen futbolcular, kupayla toplu ve tek tek fotoğraf çektirdi. Daha sonra kupayla tribünleri dolaşan futbolcular, taraftarla şampiyonluk şarkıları söyledi. Kayserispor'un saha içindeki kutlamalı uzun süre devam etti.