KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, yeni sezonda iddialı bir takım kuracaklarını söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yönetim kurulunun 4 Temmuz Cumartesi günü yapılan olağanüstü kongrede göreve gelerek, çalışmalara başladığını belirtti.

PTT 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak, tekrar Spor Toto Süper Lig'e çıktıklarını hatırlatan Ortaköylüoğlu, "Yeni sezonda ligde başarıyı kovalayacak iddialı bir Kayserispor izlettireceğiz. Hedefleri olan ve sürekli başarılı bir takım kuracağız. İyi futbol ve alacağımız başarılı sonuçlarla taraftarımızın yüzünü güldüreceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Teknik direktör belirleme çalışmalarının sürdüğünü aktaran Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:

"Yaşanan kongre süreçleri sezon öncesi vakit kaybına neden oldu ancak bu vakit kaybını telafi edeceğimizi düşünüyoruz. İlk iş olarak teknik direktörümüzü belirleyip transfer çalışmalarına hız vereceğiz. Yeni bir kadro oluşturmak zorundayız. Kadromuzdan hem sözleşmesi biten oyuncular hem takımdan ayrılan oyuncular oldu. Takımın büyük çoğunluğu yeniden oluşacak. Bir taraftan vakit kaybetmememiz gerekiyor diğer taraftan da son derece dikkatli transferler yapmak zorundayız."