KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig'in lideri Kayserispor'da futbolculara 4 gün izin verildi.

Ligin 25. haftasında sahasında deplasmanda Denizlispor'u 3-1 yenerek, Spor Toto Süper Lig hedefine bir adım daha yaklaşan sarı-kırmızılı ekipte, teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, milli maçlar dolayısıyla lige verilecek arayı göz önünde bulundurarak futbolculara 4 gün izin verdi.

Kayseri temsilcisi, ligin 26. haftasında Giresunspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına 27 Mart'ta kulüp tesislerinde başlayacak.

Kulübün basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen arada futbolcuların dinlenme fırsatı bulacağını belirterek, "Oyunculara 27 Mart Cuma gününe kadar izin verdik. Uzun zamandır tatil yapmıyorlardı, onlar için bir fırsat oldu. PTT 1. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası'nda da yolumuza devam ettiğimiz için hem hafta içi hem de hafta sonu yoğun maç trafiği vardı. Bundan dolayı futbolculara 4 gün izin vermeyi uygun gördük. Bundan sonra da yoğun haftalar bizleri bekliyor. İznin ardından çalışmalara başlayarak, Giresunspor maçına kadar hazır duruma geleceğiz" diye konuştu.