KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'un basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, Şanlıurfaspor karşılaşmasında, taraftardan takıma destek olmalarını istedi.

Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 17. haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda 23 Ocak Cuma günü saat 19.30'da Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını söyledi.

Devre arasında iyi bir kamp dönemini geride bıraktıklarını hatırlatan Pehlivan, "İlk yarıyı lider bitirmiştik. Aynı şekilde sezon sonuna kadar liderliği sürdürmek istiyoruz. Devre arasında transferlerle takımımız daha da güçlü hale geldi. Önümüzde  Şanlıurfaspor karşılaşması var. İyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Taraftar desteğinin takım için önemli olduğunu vurgulayan Pehlivan, şöyle devam etti:

"Şanlıurfaspor maçında taraftarımıza da büyük iş düşecek. Kısa bir süre önce kulüp olarak başlattığımız Passolig kampanyasına taraftarımız büyük ilgi gösterdi. 4 bin olan Passolig sahibi kampanyanın başlamasının ardından 7 binlere çıktı. Biz bu sayının 10 binleri geçmesini bekliyoruz. Bu bakımdan Şanlıurfaspor maçında tribünlerdeki taraftar sayısı ligin ilk yarısındaki maçlara göre fazla olacaktır. Şanlıurfaspor maçında galibiyete ulaşmak için taraftarımızdan bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz."