İlçe Kaymakamlığı tarafından 14 Nisan-21 Haziran 2014 tarihleri arasında KOMBASAN Gıda A.Ş. (GOLDA) sponsorluğunda düzenlenen 2. masa tenisi ve voleybol turnuvaları tamamlandı.

Konu ile ilgili alınan bilgide;''Sayın Kaymakamımız Mehmet USLU, İlçe Jandarma Komutanı, Belediye Başkanı, GOLDA Temsilcisi, kurum amirleri ve vatandaşların da katıldığı ödül töreni 21/05/2014 Çarşamba günü Kazımkarabekir Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Soma’da meydana gelen maden faciasında şehit olan vatandaşlarımız anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından Voleybol final müsabakası yapıldı.

Turnuvalara masa tenisinde 22 sporcu, voleybolda da 14 takım katıldı. Yapılan elemeler sonucunda masa tenisinde Fatih TOPAL 1. olurken Ahmet AKKURT 2. ve Servet BOYACIOĞLU 3. oldu.

Voleybol turnuvasında yapılan elemeler sonucunda Halkspor ve Belediye Spor arasında oynanan final maçını 3-1 kazanan Halkspor, Voleybol Turnuvasının şampiyonu olurken Belediye Spor 2. ve Şevki Gıda Spor da  3. oldu.

Kaymakamımız Sayın Mehmet USLU yapmış olduğu konuşmada; “Turnuvaların amacının İlçemiz halkını spora alıştırmak ve sporu sevdirmek olduğunu, sağlıklı yaşamak için yaşam boyu spor yapmanın önemini belirterek, Turnuvaya sponsor olan KOMBASSAN GIDA A.Ş.’ye ve turnuvaya katkı sağlayan herkese teşekkür etti. 

Turnuvalarda kupa ve madalyalarının yanı sıra birinci olan sporcu ve takıma eşofman takımı, 2. ve 3. olan sporcu ve takımlara da tişört hediye edildi.
Voleybol turnuvasına katılma cesaretini gösteren lise ve orta okul öğrencilerine de birer tişört hediye edildi.

KOMBASSAN GIDA A.Ş.'ye sponsorluğundan dolayı Kaymakamımız Sayın Mehmet USLU tarafından teşekkür belgesi ve plaket verildi. 
Masa Tenisi ve Voleybol Turnuvası Hakemlik ve Tertip Komitesine de katkılarından dolayı birer plaket verildi.  
Turnuvalara katılan tüm sporcu ve takımlar ile turnuvaya sponsor olan KOMBASSAN Gıda A.Ş.’ye (GOLDA) katkılarından dolayı teşekkür ederiz,''dendi.