Karaman Kent Konseyi Başkanı İbrahim Aköz ve üyelerden Mehmet Ali Demir, İ.Hakkı Kılıçaslan, Fatih Yıldızbaş, Hasan Ehliz,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Karaman ilinin spor alanları hakkında görüşüldü ve Karaman gençliğinin spor yoluyla eğitilmesinin üzerinde duruldu. Karaman ilinde sporun her mahallede bulunan gençlere ulaşması için yeni spor alanlarına ihtiyaç olduğu konusunda görüş birliğine varıldı.

İl Müdürü Kasım Aydoğdu ‘’Öncelikle Kent Konseyi Başkan ve üyelerinin ziyaretlerinden dolayı mutlu oldum. Gençlerimize yeni spor alanları kazandırma adına atmış oldukları bu adım gerçekten çok önemli. Bu hassasiyetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Uygulayacak olduğumuz projelerimizden bir tanesi de spor alanlarının yaygınlaştırılması konusundaydı. Bu noktadan itibaren elele vererek gençlerimize hizmet noktasında üzerimize düşen görevi harfiyen yerine getireceğiz. Öncelikle spor alanlarının yerlerini tespit edecek ve ivedilikle gençlerimizin hizmetine sunacağız. Ben tekrar bu ziyaretlerinden dolayı Kent Konseyi Başkanı İbrahim Aköz’ün vasıtasıyla tüm Kent Konseyine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.