20 Kasım 2014 - 18 Ocak 2018 tarihileri arasında Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapmış olan Hayati Kısacık, Badminton Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Kısacık: “Değerli badminton ailem, 27 yıldır içerisinde bulunduğum badmintona tüm kulüplerimiz, sporcularımız, antrenörlerimiz ve hakemlerimizle birlikte, ötekileştirmeyen, eşitlikçi, ortak akıl ile hareket eden "kırmak" fiilini sadece rekorda kullanan bir anlayışla ve sizlerin destekleri ile Federasyon başkanı olarak hizmet etmek üzere adayım” ifadelerinin kullandı.

HAYATİ KISACIK KİMDİR?

Hayati Kısacık, 6 Haziran 1973 tarihinde Çorum’un Kargı ilçesinde doğdu. 1989 yılında Kargı Lisesini bitiren Kısacık, 2001 yılında Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu bölümünü bitirdi. Bir spor adamı olan Hayati Kısacık’ın 3.Kademe Badminton, 2. Kademe Güreş ,1. Kademe Basketbol ve 1. Kademe Squash hakemi ve Antrenörlük belgeleri bulunuyor. Ayrıca 2009 yılında başladığı Türkiye Badminton Federasyonu Genel Koordinatör Teknik Kurul As Başkanlığı görevini uzun süre sürdürdü.