Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Spor İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda Karaman’da faaliyet gösteren amatör futbol kulübü temsilcileri ile bir araya geldi.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda açıklamada bulunan Spor İl Müdürü Kısacık,” İlerleyen dönemlerde kulüp temsilcileri ile düzenli periyotlar halinde bir araya geleceklerini, temsilcilerin, projelerini, çalışmalarını, önerilerini, istek ve taleplerini kurum olarak faydalı olmak için en iyi bir şekilde koordineli olarak yürüteceklerini söyledi.

Asıl amaçlarının Karaman’da çocukların ve gençlerin daha kaliteli ve güvenli bir ortamda spor yapmalarını sağlamak olduğunu belirten Kısacık, Karaman’da değerli spor yöneticileri ve temsilcilerimiz ile birlikte gerçekleştireceğimiz projeler ile sporun tüm branşlarında en iyi hizmetleri verebilmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Karaman’da olduğumuz sürece spor ve sporun gelişmesi adına elimizden gelen her şeyin daha iyisini yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Toplantı, futbol kulüp temsilcilerinin talep ve görüşlerinin alınmasının ardından sona erdi.