Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne geldiği günden buyana birçok başarılı çalışmaya imza atan Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, yaptığı çalışmalarla Karaman’a sporu sevdirmeye devam ediyor.

Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ın girişimleri ile düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvaları Kazım Karabekir Spor Salonunda dostluk içinde geçiyor. 21 Nisan 2015 tarihinde başlayan turnuva 13 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan final müsabakaları ile sona erecek.

KARAMAN SPORLA DAHA AKTİF HALE GELECEK

Kurumlar arası voleybol turnuvasının düzenlenmesinde büyük pay sahibi olan Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “ İlimizde düzenlenen kurumların birbirleri ile kaynaşmaları ve dostluklarını pekiştirmeleri açısından düzenlenen voleybol turnuvası dostluk içinde devam ediyor. Düzenlediğimiz bu turnuvada yenmek yada yenilmek hiç önemli değil. Katılımcılar boş zamanlarını spor yaparak en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Gençlerimiz de bu turnuvada önemli bir rol oynadı. Artık Karaman sporla bütünleşen ve daha büyük başarılara imza atabilecek bir şehir” diye konuştu.

Haber Merkezi