Niğde'de düzenlenecek Final Grupları müsabakasında başarılar dileyen Sönmez; "Karaman'ı temsil eden takımımıza final müsabakasında başarılar diliyorum." dedi.

Daha sonra Kulüp Başkanı Yusuf Ünalan ile birlikte Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğünü ziyaret eden temsilcimiz, Müdür Mustafa Elduran'ı makamında ziyaret etti. Yeni Müdür Elduran; "Karaman'ın temsil eden bütün takımlara her zaman tam destek olacağız. Takımımızın finaller de bir üst lige çıkacağına inanıyorum. İnşallah kupayı alıp gelirsiniz." diyerek takıma tatlı ikram etti.
Bayan Voleybol Takımı Kulüp yöneticileri ile birlikte Spor Sever sanayicilerimizden İhsan Duru'yu da ziyaret etti. Duru Bulgurda gerçekleşen ziyaretten oldukça memnun olduklarını belirten İhsan Duru, "Şehrimizde potansiyel var, Karaman'ı temsil eden bütün sporcularımızın her zaman destekcisi olacağız." dedi. Duru Bulgurun ürettiği çeşitli ürünleri ikram edildi. Daha sonra Bifa Bisküviyi ziyaret eden temsilcimiz, Necati Babaoğlu ile görüştü. Ziyaretten oldukça memnun olan Babaoğlu, Bifa Bisküvinin amatör ve genç sporcuları her zaman desteklediğini belirtti.

Alt yapı ve gençlere spor yaptırmanın her zaman öncüsü olduklarını belirten Necati Babaoğlu, "Gençlerin fair play içerisinde spor yapmaları için her branşı destekliyoruz. Önemli olan centilmen ve sporcu gençleri yetiştirmek." diyerek Bayan voleybol takımına grup finallerinde başarılar diledi. 
Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Süreyya Peker'ide ziyaret eden Kızlarımız daha sonra Niğde'ye grup finallerine katılmak üzere yola çıktı.