Doç. Dr. Murat Tekin ve Öğr. Gör. Sinan Dinç’in sorumluluğunda düzenlenen atletizm yarışmasında 80 erkek, 46 kız öğrenci ter döktü. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinden oluşan 126 kişilik grup Yunus Emre Yerleşkesinde yaklaşık iki kilometrelik mesafe kat etti.
 
Selim Sırrı Tarcan’ı Anma ve Spor Şenlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen koşuda erkekler kategorisinde birinciliği Mustafa Göksel elde ederken, Zafer Yavuzarslan ikinci, Ali Yavuz ise üçüncü oldu. Kızlar kategorisinde ise Samime Koç birincilik ipini göğüslerken, Esra Orhun ikinci, Müşerref Uyar da üçüncü sırada yer aldı.
 
Dereceye giren öğrencilere madalyalarının verilmesinin ardından açıklama yapan Doç. Dr. Murat Tekin ve Öğr. Gör. Sinan Dinç, beden eğitiminin meşalesi Selim Sırrı Tarcan’ı anmak için düzenledikleri bu önemli etkinliğe katılımın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Amacımız burada sporu ve sporcuyu insanlara tanıtabilmek ve olimpizm duygusunu öğrencilerimize aktarabilmekti. Aynı zamanda öğrencilerimizin fiziksel kazanımlarını artırmayı, buna bağlı olarak sosyal ve duyusal gelişimlerine katkı sağlamayı hedefledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dediler.
 
Dereceye giren öğrenciler ise düzenlenen etkinlikten dolayı son derece memnun kaldıklarını ifade ederek bu tip etkinliklerin öğrencilerin kendilerini denemeleri ve geliştirmeleri açısından önemli olduğunu belirttiler.