KONYA (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Konya Anadolu Selçukspor Kulübü'nün basın sözcüsü Ahmet Eser, ayaklarını yere sağlam basarak yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.

Eser, yaptığı açıklamada, Tarsus İdmanyurdunu 6-1 yenerek moral bulduklarını ifade etti.

Tarsu İdmanyurdu deplasmanında Konya Anadolu Selçukspor'un baştan sona üstün oynadıklarını belirten Eser, skorun daha da farklı olabileceğini dile getirdi.

Eser, oynanan oyundan ve alınan sonuçlardan ötürü memnun olduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"İkinci yarının ilk haftasında lider Ümraniyespor ile kendi sahamızda berabere kaldık. Şimdi de deplasmanda rakibimiz olarak gördüğümüz Tarsus İdmanyurdu karşısında farklı kazandık. Alınan sonuçlarda emeği bulunan herkesi kutluyoruz. Ayağımızı yere sağlam basarak yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz."

- "Her maç bizim için önemli"

Eser, takımın müsabakalara ciddiyetle hazırlandığına dikkati çekti. 25 Ocak Pazar günü sahalarında Yeni Malatyaspor'u konuk edeceklerini anımsatan Eser, şunları kaydetti:

"Önümüzde yine çok önemli bir müsabaka var. Ligimizin en büyük bütçelerinden birisine sahip, şampiyonluğu kovalayan ve arkasında ciddi bir taraftar gücü bulunan Yeni Malatyaspor'u konuk edeceğiz. Hazırlıklarımız salı günü yapılacak antrenman ile başlayacak. Bizler istiyoruz ki bu önemli müsabakada Konyalı futbolseverler yanımızda olsun. Tribünleri doldurarak genç kardeşlerimize, Konyalı teknik heyetimize destek versinler. Onlar da yanımızda olurlarsa daha iyi futbol oynayarak istediğimiz sonuçları alacağız."