Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde düzenlenen ’Koşabiliyorken Koş’ projesine kapsamında Bilecik’teki bayanlara katılım belgesi verildi.

Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan törene, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, kurum şube müdürleri ve çok sayıda sporcu bayan katıldı. Yapılan programda konuşma yapan İl Müdürü Doyuk, Bilecik’te her yaş grubunda sporun yaygınlaştırılması, sağlıklı yaşamın sürdürülmesi adına ‘’Koşabiliyorken Koş’’ Projesi kapsamında antrenörler eşliğinde yaklaşık 2 yıldır devam eden bayanlar; spor etkinlikleri, bilinçli ve sağlıklı olarak yürüyüşler, kültürfizik hareketleri çalışmaları sürdürülmekte olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti.

“Sağlıklı sporun yanı sıra sosyal olarak tanışmayı, kaynaşmayı ve stresten uzak kalınması sağlanılmaktadır. Bu çalışmalar doğrultusunda antrenörlerimizle devamlı spor yapan Bilecikli ve Bozüyüklü bayanlarımızı spora örnek olması adına salonumuzda bir araya getirerek kaynaşmaları ve toplu spor yapmalarını sağlamak istedik. Bu etkinliği voleybol, basketbol, halat çekme ve kültür-fizik hareketleriyle gerçekleştirdik. Katılımcılarımıza katılım belgesi ve tişört dağıtımı yaparak kayıtlı sporcumuz haline getirdik. Memnuniyet veren bu çalışmalarımıza sürekli katılımlarla devam edilecektir. Bunun yansımaları baylara, bayanlara, çocuklarımıza ve çevremizdekilere olumlu bir etki sağlayacaktır. İl Müdürlüğü olarak spora davet çağrımızı tekrar ederken tüm katılan örnek bayanlarımıza teşekkür ediyorum.”

Konuşmanın ardından İl Müdürü Lütfi Doyuk, ’Koşabiliyorken Koş’ projesine katılan bayanlara katılım belgelerini verdi.