Yunus Emre Spor Salonu’nda gerçekleştirilen okullararası küçükler badminton il birinciliği müsabakaları 8 okuldan toplam 45 sporcunun katılımı ile tamamlandı. Çekişmeleri geçen müsabakalarda sporcular dereceye girebilmek ve ileri bir tarihte yapılacak olan grup müsabakalarında Karamanı temsil etmek için tüm hünerlerini sergilediler.
Zevkli geçen müsabakalar sonunda kızlar kategorisinde Zübeyde Hanım Ortaokulu birinci, Ayrancı YBO ikinci, Makbule Orman Ortaokulu üçüncü ve Mümine Hatun Ortaokulu dördüncü olan takımlar oldu. Erkekler kategorisinde ise Ayrancı YBO birinci, Makbule Orman Ortaokulu ikinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu üçüncü ve Sabiha Gökçen Ortaokulu dördüncü olan takımlar oldu. Kızlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren takımlar ileri bir tarihte yapılacak olan küçükler badminton grup müsabakalarında Karamanı temsil etme hakkı elde etti.
Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, badminton il temsilcisi Ela Sunaoğlu ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından takdim edildi.