Karaman’da düzenlenen okullar arası küçük erkekler futbol grup müsabakaları Yunuskent Futbol Sahası’nda oynanan ilk gün karşılaşmaları ile başladı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen okullar arası küçük erkek futbol grup müsabakaları Yunuskent Futbol Sahası’ndan başladı. Karaman’ın da yer aldığı müsabakalarda Mersin, Antalya, Ankara, Aksaray, Nevşehir, Muğla, Konya, Kırşehir, Niğde ve İstanbul illerinden yaklaşık 132 sporcu mücadele edecek.

Yarışmalar hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Karaman’da düzenlenen okullar arası küçük erkek futbol grup müsabakalarına katılan tüm illerimize ve sporcularımıza hoş geldiniz diyorum. Centilmenlik ruhu içerisinde geçeceğine inandığım müsabakalar sonrasında birinci olan takımlarımız belli olacak. İlimizde bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür eder, yarışmalara katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yunuskent Futbol Sahası’nda dört gün boyunca devam edecek müsabakalar 15 Nisan Pazar günü oynanacak karşılaşmaların ardından sona erecek.