Türkiye Okul Sporları Federasyonu (TOSF) 2015-2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen Okullararası Masa Tenisi Küçükler(Kız-Erkek) Grup Müsabakaları 12 ilden 24 takım ve 120 sporcunun katılımı ile Yunus Emre Spor Salonu’nda yapılan ilk gün karşılaşmaları ile başladı.
Çekişmeli ve bir o kadarda zevkli geçen müsabakaların ilk gününde Adana, Antalya, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kahraman Maraş, Kilis, Konya, Mersin, Niğde, Şanlıurfa ve Yozgat illerinden gelen sporcular bir üst tura yükselebilmek için kıyasıya mücadele ederken, tribünleri dolduran sporseverler heyecan dolu geçen karşılaşmaları yakından takip etti.
Karaman’ın yine heyecan dolu bir spor organizasyonuna ev sahipliği yaptığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” İlimizde düzenlenen okullararası küçükler masa tenisi grup müsabakalarına katılan tüm illerimize ve sporcularımıza hoş geldiniz diyorum. Centilmenlik ruhu içerisinde geçen yarışmalar sonrasında birinci olan takımlarımız belli olacak. İlimizde bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Müsabakalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor yarışmalarda ter döken tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.