Türkiye Okul Sporları Federasyonu (TOSF) 2015-2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen Okullararası Masa Tenisi Küçükler(Kız-Erkek) Grup Müsabakaları 12 ilden 24 takım ve 120 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu.  Üç gün boyunca çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakalarda sporcular bir üst tura yüksele bilme mücadelesi verdi. Zevkli geçen müsabakaları sporseverler tribünlerden ilgi ile izledi.

Müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde şampiyonluk ipini göğüsleyen 100.Yıl Mah. Ahmet Haşhaş Ortaokulu(Konya) olurken, ikinci İ.TÜ. Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu(İstanbul), üçüncü Özel Yedi Renkli Çınar Ortaokulu(Bursa), Oğlakören Ortaokulu(Hatay) oldu. Kızlar kategorisinde ise bu isimler birinci Bornova Mevlana Ortaokulu(İzmir), ikinci Gazi Ortaokulu(Kahramanmaraş), üçüncü Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu(Antalya), dördüncü Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz Ortaokulu(Adana) oldu.
Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, masa tenisi il temsilcisi Nilgün Çetiner ve hakemler tarafından takdim edildi.

Müsabakaların sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Üç gün boyunca ilimizde devam eden Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Kız-Erkek Grup müsabakalarına gelen sporcu ve antrenör arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Müsabakalar boyunca centilmence mücadele ettiler. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlarımıza Türkiye Şampiyonası Finallerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.