70Karamanspor Kulüp Yönetimi adına konuşan Kulüp Başkanı Yusuf Ünalan spor camiası içinde ki onurlu mücadelelerine gelinen noktadan devam edeceklerini belirtti. Ünalan açıklamasının devamında;'' Bu kulübün başkanı olduğum ilk günden bugüne kadar yaşanan zamanda sportif başarı hiç bir zaman bizim için ilk planda gelmemiştir ve daha önce yapmış olduğum bütün basın açıklamalarım da bu yönde olmuştur. Sağır sultan bile bilir ki gençlerimizin yarası bizim yaramız olmuştur; dertleriyle dertlenmiş, mutluluklarıyla mutlu olmuşuzdur. Kimi zaman kazandık, kimi zaman kaybettik. Ama hiç bir gencimizi bilerek incitmedik. Zaman zaman üzüldük, zaman zaman yaralandık ama üzmedik yaralamadık. İyilik yapmaya gayret ettik; balık bilmezse HALIK bilir dedik.
Değerli Karamanlılar bu takımı biz 2.Amatör kümeden aldık. Malzeme yok, soyunma odası yok, antrenman sahası yok... Nerelerden nerelere geldiğimizi hiç unutmadık. Belki yolun başında buralara geleceğimizi söyleseler biz bile inanmayacaktık. Elhamdülillah Karaman adına güzel işler yaptık; o tribünleri dolu görmek, insanımızın ilgi alakası bizlere çok güzel günler yaşattı...Gönül isterdi ki Karamanımıza 3.ligi hediye edelim. Herkes bilir ki kısmetten nasipten ötesi olmaz. Belki de bizim için hayırlısı bu şekilde idi.

Bizlere bu süre zarfında maddi manevi destek olan Milletvekillerimiz Lütfi ELVAN ve Mevlüt AKGÜN’e; Belediye Başkanımız Dr.Kamil UĞURLU’ya; Valimiz Süleyman KAHRAMAN’a; Emniyet Müdürümüz Lütfi SÖNMEZ’e; sponsorluğumuzu üstlenen Mumine Hatun Hastanesine; reklam vermek suretiyle maddi destek veren Karamanımızın değerli esnaflarına ve içerde ve dışarda oynamış olduğumuz müsabakalarda kar, kış, yağmur, çamur demeden tribün desteğimizi sağlayan 12. adamımız olan Korsanlar taraftar grubumuza canı gönülden teşekkürü bir borç biliriz.

 Gittiğimiz deplasmanlarda tanıştığımız rakip takım idarecileri ile çok güzel ilişkilerimiz oldu ve elimizden geldiğince Karamanımızı ve insanımızı tanıtmaya özen gösterdik. İlimize gelen takımlarımıza elimizden geldiğince misafirperverlik gösterdik. BAL liginde taşımış olduğumuz bayrağımızı rakibimize teslim ettik. Biz spor camiası içinde ki onurlu mücadelemize geldiğimiz noktadan devam edeceğiz,''dedi.