Kazım Karabekir ve Yunus Emre Spor Salonlarında oynanan kulüpler arası gençler voleybol il birinciliği müsabakaları kızlar ve erkekler kategorisinde toplam 12 takımın kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Beş gün boyunca devam eden müsabakalarda sporcular kategorilerinde dereceye girebilmek ve il dışında yapılacak olan grup müsabakalarında boy göstermek için tüm hünerlerini ortaya koydular. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda tribünler boş kalmazken sporcuların dostluk içinde geçen mücadeleleri büyük takdir topladı.

Karaman’ın voleybola doyduğu müsabakalar da sonuçlar ise şöyle oluştu: Erkeklerde Bifa Lisesi Spor Kulübü birinci, Gençlik Spor Kulübü ikinci, Spor Lisesi Kulübü üçüncü. Kızlarda Spor Lisesi Kulübü (B) birinci, Spor Lisesi Kulübü (A) ikinci, Gençlik Spor Kulübü üçüncü olan takımlar oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, Okul Sporları İl Tertip Komitesi Üyesi Hüseyin Kutan, Voleybol İl Temsilcisi Ali Sak, Spor Lisesi Müdürü İsmail Doğan ve Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Gül tarafından verildi.

Dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Beş gün dolu dolu geçen müsabakaların ardından dereceye girerek yapılacak olan grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek takımlarımızı tebrik ediyor ve müsabakalarda başarılar diliyorum” diye konuştu.