Amatör Spor Haftası etkinlikleri öncesi Karaman'da faaliyetlerini sürdüren Kulüplerden, İl Müdürü Kasım Aydoğdu'ya anlamlı ziyaret.

Karaman Amatör Spor Kulübü başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu'yu makamında ziyaret ederek, böyle sıcak bir ortamda birlikte olmanın memnuniyetini dile getirdiler. Karaman'da amatör sporu canlandırmak için yıkıcı değil yapıcı bir yol izlemenin ilimize daha çok kazanç sağlayacağını belirten kulüp yöneticilerimiz, Karaman'da amatör  sporu canlandırarak için faaliyete geçirecekleri projelerden bahsettiler.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ise konuşmasında; ziyaretten memnun olduğunu, ilimizde Karaman halkına hizmet veren kurumumuzun kulüplerimizle daha güzel projelere imza atacağını belirtti. İl Müdürlüğümüzün kapılarını tüm kulüplerimize ve gençlerimize sonuna kadar açtık, yapmış olduğumuz faaliyet ve çalışmalarımız bunun bir kanıtıdır. Bünyemizdeki tesis ve antrenörlerimiz ile mesai saati gözetmeksizin sporun ve sporcunun yanında olduk. Böyle güzel çalışmaların sonucunda geri dönüşlerin olumlu olması İl Müdürlüğümüz ailesini de mutlu ediyor, dedi.