Karaman’da sağlık kurumu çalışanlarının katılımı ile yapılan 14 Mart Tıp Bayramı Voleybol turnuvası Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi.

Karaman Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen 14 Mart Tıp Bayramı Voleybol Turnuvası 8 takımın renkli mücadelesine sahne oldu. Yaklaşık 8 gün boyunca devam eden birbirinden heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada sağlık kurumu çalışanları birincilik için ter döktü. Zevkli karşılaşmaların oynandığı turnuvada sağlık çalışanlarının aileleri turnuvaya büyük ilgi gösterirken, yapılan tezahüratlar turnuvaya ayrı bir renk kattı. Yapılan her müsabakanın ardından sağlık çalışanlarının birbirlerine centilmenlik örneği göstermesi ve dostluk mesajı vermesi turnuvada unutulmayanlar arasında yerini aldı.

Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür eden Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ali Rıza Altunsoy; “14 Mart Tıp Bayramı kapsamında gerçekleştirilen voleybol turnuvamıza ilgi gösteren ve katılımlarıyla bizleri mutlu eden tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Etkinliklerimiz ve faaliyetlerimiz ileriki dönemlerde tekrar devam edecektir” diye konuştu.

Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise;” Böylesine güzel ve anlamlı bir turnuvanın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sağlık kurumu çalışanlarımızın iç içe olduğu, heyecanı yüksek güzel bir turnuva gerçekleşti. Turnuva boyunca ter döken tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum”dedi.

Zevkli geçen müsabakalar sonunda ise şampiyonluk ipini Karaman Devlet Hastanesi 2 takımı göğüslerken, ikinci Halk Sağlığı Müdürlüğü, üçüncü ise 112 Acil Servisi takımları oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ali Rıza Altunsoy ve Mali ve İdari Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu tarafından verildi.

Turnuva, günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.