İSTANBUL (AA) - İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Dört Eylül Belediyespor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Avcı, maçtan sonra yaptığı açıklamada, oyunun kontrolünün genelde kendilerinde olduğunu vurgulayarak, "Pozisyonlara girdik ama ikinci yarının başlarında rakip arkamıza iki kere sarktı ve iki net pozisyon verdik. Kazanmak istiyorduk ama olmadı" dedi.

Sivas Dört Eylül Belediyespor ile haftaya deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Abdullah Avcı, "Amacımız iki maçı kazanıp, 10 puan yapmaktı. Ancak bugün itibarıyla gerçekleşmedi. Böyle maçlarda ligde kullanmaya aday oyuncuların performansı da önemliydi. Sivas Dört Eylül Belediyespor'u tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Avcı, karşılaşmanın kendi sahalarında oynanmamasının nedeniyle ilgili soru üzerine, "Sahamız çok yıprandı. Üst üste çok maç oynanıyor. Hafta sonu da Kayseri Erciyesspor ile maçımız var. Bıçak sırtında duran sahayı en azından bir maç kurtarmak için burada oynadık. Kasımpaşa Kulübü Başkanı ve yönetim kuruluna bu yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sivas Dört Eylül Belediyespor Yardımcı Antrenörü Ömer Kalebayır ise Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başakşehir'e karşı iyi oynadıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Futbolun doğrularını yaptıktan sonra rakibin kim olduğu çok önemli değil. Önemli olan sahada biz ne kadar mücadele edebiliyoruz. Biz ikinci ligi hedefleyen bir ekibiz. İnşallah kupada da alacağımız puanlarla bir üst tura çıkarız."