2013-2014 Okul Sporları faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 25 Mart 2014 tarihinde Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan küçükler masa tenisi müsabakaları sona erdi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen müsabakalara toplam 60 küçük sporcu katıldı. Dereceye girebilmek için tüm hünerlerini sergileyen minik raketler seyir zevki yüksek maçlara imza attılar. Zorlu geçen müsabakaların ardından küçük kızlarda şampiyonluk ipini Makbule Orman Ortaokulu göğüslerken, küçük erkeklerde ise bu isim Yunus Emre Orta Okulu oldu. Gruplarında birinci olan Makbule Orman ve Yunus Emre Ortaokulları il dışında düzenlenecek olan grup müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkı elde ettiler.
Müsabakalar, dereceye giren okulların belirlenmesinin ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Müsabakalar sonunda oluşan genel tablo ise;

Küçük Kızlar
1. Makbule Orman Ortaokulu
2. Ayrancı YİBO
3. 100.yıl Ortaokulu

Küçük Erkekler
1. Yunus Emre Ortaokulu
2. Vali Hakkı Teke YİBO
3. Ermenek YİBO 

Gruplarında rakiplerini eleyen Makbule Orman ve Yunus Emre Ortaokulları il dışında düzenlenecek olan grup müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkı elde ettiler.