Karaman Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda gerçekleşen ve 27 takımın mücadele ettiği kurumlar arası futbol turnuvası Spor Lisesi ile Türk Telekomspor arasında yapılan final karşılaşması ile sona erdi.
Final karşılaşmasında Türk Telekomspor rakibi Spor Lisesini 1 -0 skorla mağlup ederek kurumlar arası futbol şampiyonluğunu kazanırken Spor Lisesi ise ikinciliği elde etti. Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürlüğünü mağlup eden Karaman Adliyesi üçüncülüğü, Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürlüğü ise dördüncülüğü elde etti.
Vali Murat Koca’nında bir süre seyrettiği final müsabakasının ardından madalya ve kupa töreni düzenlenirken, rakibini mağlup ederek şampiyon olan Türk Telekomspor’a madalyaları ve kupası Vali Murat Koca tarafından verildi.
İkinci olan Spor Lisesi oyuncularına kupa ve madalyalarını ve Karaman Milletvekili Recep Şeker, üçüncü olan Karaman Adliyesine Kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, dördüncü olan Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürlüğü oyuncularına kupa ve madalyalarını ise Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Kadir Gezici verdi.
Madalya ve kupa töreni, Vali Murat Koca ve protokol üyelerinin takım oyuncuları ile birlikte toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.