Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan personelin spor yapmalarını sağlamak ve kurumlar arası diyalogu geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen kurumlar arası voleybol turnuvası Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan ilk maçları ile start aldı. İlginin ve katılımın yoğun olduğu turnuvada 19 takım mücadele edecek.

19 takım 190 sporcunun katılımı gerçekleşecek olan Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının  açılış maçında Kazım Karabekir Belediyesi ile Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu takımları karşılaştı..Kazım Karabekir Belediyesi voleybol takımı rakibini 2-0 yenerek turnuvaya galip olarak başladı.Günün ikinci maçında Özel Babaoğlu Koleji rakibi Sosyal Güvenlik Kurumunu 2-0 ve günün üçüncü maçında ise Kazım Karabekir Kaymakamlığı rakibi Ayrancı Belediyeyi 2-0’lık skorlarla yenerek turnuvada galip olarak başlayan takımlar oldu.

Turnuvanın amacının çeşitli kurumlarda çalışan personelin birbirleriyle kaynaşmaları, tanışmaları olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, turnuvanın birliğe, beraberliğe ve ortak sevince de vesile olacağına da inandığını kaydetti.

Kısacık ayrıca, turnuvanın play-off ruhuna uygun, centilmenlikle sona ereceğini ve bu nedenle müsabakaların kazananı Karaman olacağını düşündüğünü ifade ederek, turnuvaya katılan tüm takımlara şimdiden başarılar diledi.