Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan personelin spor yapmalarını sağlamak ve kurumlar arası diyalogu geliştirmek amacıyla 21 Nisan 2015 tarihinde başlayan kurumlar arası voleybol turnuvası 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi.

Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan final müsabakalarını Karaman Ak Parti Millet Vekili Adayları Recep Konuk ve Recep Şeker, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İşkur Müdürü Kenan Ateş, İl Müftüsü Nuri Değirmenci, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ve Türk Telekom Baş Müdürü Mehmet Olcar, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu yerinde izledi.

Toplam 19 takımın mücadele ettiği turnuvanın final karşılaşmasında Karaman Özel Babaoğlu Koleji ve Ziraat Bankası karşı karşıya geldi. Yaklaşık 1 buçuk saat süren çekişmeli ve zorlu mücadelenin ardından rakibini 3-2 yenen Özel Babaoğlu Koleji galip gelen taraf oldu. Yapılan müsabakaların ardından Şampiyonluk ipini Özel Babaoğlu Koleji göğüslerken, ikinci Ziraat Bankası, üçüncü Spor Lisesi ve dördüncü İl Emniyet Müdürlüğü oldu.

Müsabakalar sonunda dereye giren takımlara kupa ve madalyaları Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İşkur İl Müdürü Kenan Ateş, Ziraat Bankası Müdürleri Ramazan Bektaş ve Fevzi Süvari, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Türk Telekom Baş Müdürü Mehmet Olcar ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Doğan tarafından verildi.

Ayrıca Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık tarafından voleybola verdiği emek ve katkılardan dolayı voleybol il temsilcisi Ali Sak’a plaket takdim edildi.

Nefes kesen müsabakalar, günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.