Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilciliği 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan final müsabakasının ardından sona erdi.

Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası voleybol müsabakaları 27 kurumdan yaklaşık 297 sporcunun katılımı ile 13 Mayıs Cuma günü Yunus Emre Spor Salonu’nda yapılan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Spor Lisesi arasında onanan nefes kesen karşılaşmada galip taraf Spor Lisesi olurken müsabakaları çok sayıda sporsever tribünlerden ilgi ile izledi. Müsabakalar sonunda oluşan sıralama ise; birinci Spor Lisesi, ikinci Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, üçüncü Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, dördüncü ise 85.Yıl Ortaokulu takımları oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve voleybol il temsilcisi Ali Sak tarafından takdim edildi.

Zevkli geçen müsabakalara katılımlarından dolayı tüm takımlara teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Yaklaşık bir ay boyunca devam eden ve 27 kurum takımımızın katıldığı kurumlar arası voleybol turnuvamızı sorunsuz bir şekilde tamamladık. Amacımız kamu kurumları arasındaki ilişkileri daha sıcak ve üst seviyede tutmak” dedi.