Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi temsilcimiz Karaman Yunus Emre Spor dün akşam Kazım Karabekir Spor Salonunda Altay Konak Sporla karşı karşıya geldi. Temsilcimiz başa baş oynadığı maçtan 61-74 yenik ayrıldı.
Karşılaşmada CHP İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, İl Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Kasım Aydoğdu, Spor Şube Müdürü Muhammet Uyğun, kulüp yöneticileri sporseverler takımı desteklemek için hazır bulundu.
Maçın ilk dakikalarında 16-0 yenik düşen sporcularımız, ilk periyotun sonlarına doğru farkın açılmasını engellemek için canla başla çalıştı.  İlk periyotu 10 - 27 geride tamamlayan Yunus Emre Basketbol Takımı 2. ve 3. periyotta da rakibinden 10'ar sayı geride kaldı ve son periyota 50 - 60 girdi. Son periyotta aradaki fark kapanmadı ve lider Altay Konak Spor baştan sona üstün götürdüğü müsabakayı 61-74 kazanarak liderliğini devam ettirdi. Yunus Emre Basketbol Takımı ise aldığı bu mağlubiyetle sıralamada 1 basamak gerileyerek 5. sırada yer aldı. 
Kulüp Baş Antrenörü Ali Tekin maçla ilgili değerlendirmesinde şöyle konuştu;’’ Lider Altay Konak Spor, takımıyla, kadrosuyla, teknik ekibiyle yerleşmiş bir kulüp. Liderin kadrosunda ki yabancı oyuncularına rağmen takımımız çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Artık eksiklerimizi daha iyi net gördük. Bundan sonra eksikliklerimizi gidermek için daha da çok çalışacağız. Bazı oyuncularımızın performansı yüksek bazılarının ise çok düşük. Buna yönelikte çalışmalarımız var. Ancak bu takımı en üst sıralarda olacağının inancındayız. Özellikle maçta desteklerini esirgemeyen Karamanlı sporseverlere sonsuz teşekkür ediyoruz, ’dedi.
Maça sporseverler yoğun ilgi gösterirken, Korsanlar Taraftar Grubu maç sonuna kadar tezahüratlarıyla ara vermeden takıma destek verdi. Takımımızda Tuğçe Erden 28 sayıyla en skorer oyuncu olurken, Altay Sporda Latoya M.  Thomas 15 sayıyla en çok basket atan oyuncu oldu.
Yunus Emre Basketbol Takımı 18 Kasım Pazar günü Samsun deplasmanında  55 Gençlik Sporla saat 15.00 de karşılaşacak.